HTML

Angol nyelvlecke

Angol nyelveckék, tanulási ötletek kezdőknek, közép haladóknak és haladóknak. Biztos nyelvtudás megszerzése élvezetes módon.

Friss topikok

Linkblog

angol nyelvlecke a biztos tudáshoz

2008.12.27. 20:16 angoltanoda

Angol nyelvleckék, amire minden nyelvtanulónak szüksége van

Címkék: angol nyelvlecke

Angol nyelvleckék, de minek?

Sajnos rendszeresen kimarad a tantermi órákból, pedig nagyon szükséges. A hallásutáni értés fejlesztése teljes mértékben nem oldható meg a tanórákon, mivel nincs rá elegendő ídő. Ezért a nyelvtanulóknak saját maguknak is kell keresniük olyan anyagokat, amivel fejleszthetik tudásukat.

Szerencsére egyre több ingyenes dolgot lehet elérni az interneten. A baj csak az velük, hogy nam egyszerű őket megtalálni. Nem egyszerű megfelelő témával és nehézségi fokkal rendelkező hanganyagot és hozzá tartozó írott szöveget találni. És ha még talál is az ember ilyen anyagot, akkor utána ki kell szótáraznia belőle az ismeretlen szavakat.

A most induló Angol Nyelvlecke sorozat erre a problémára igyekszik választ adni. Tehát olyan anyagok kifejlesztését tűztük ki célul, amelyek több más készség között fejlesztik a hallásutáni értést is és a tanulók könnyen megtalálhatják közöttük a nyelvi szintjüknek megfelelőt.

A nyelvleckék az említetteken kívül sok hasznos tulajdonsággal rendelkeznek még. Ezekről és a leckék elérhetőségéről majd hamarosan...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angolnyelvlecke.blog.hu/api/trackback/id/tr53844274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása